Adagolástechnika
Ipari kenőanyag adagolás
Szivattyútechnika
Kenőolaj, zsír, vegyszer
Emulzió kezelés
szkimmer, ipari porszívó

Hordószivattyúk, kézi olaj és zsírpumpák

Hordószivattyú, szivattyútechnika

Több mint 15 éve foglalkozunk szivattyútechnikával. Az általunk forgalmazott szivattyútechnikai termékeket és rendszereket a felsorolt gyártók hazai disztribútoraként, a gyártók teljeskörű műszaki és kereskedelmi hátterével és támogatásával ajánljuk. 
A képviselt gyártók termékei működési elvükben, funkciójukban és alkalmazási területükben eltérnek, így egymást kiegészítve egy sajátosan széles eszköztárat alkotnak az szivattyútechnikai feladatok színvonalas megoldásához. Célszerű, minőségi megoldásokat és költséghatékony alternatívákat kínálunk.

Készséggel állunk rendelkezésükre szakembereik mérnöki, műszaki támogatásával a tervezés, kivitelezés, üzemeltetés, javítás és esetleges üzemzavar elhárítás során; Vállaljuk a termékek rövid határidejű javítását, biztosítjuk a gyári alkatrészellátást és garanciát. Olajszivattyúk, gázolajszivattyúk, zsírzás. 

olajszivattyú | hordószivattyú | gázolaj szivattyú | kézi hordópumpák | pneumatikus hordószivattyú | elektromos hordószivattyú | zsírzás 

Olajpumpa, olajszivattyúk

A kézi kenőolaj hordópumpa, pneumatikus kenőolaj hordószivattyú , elektromos kenőolaj hordószivattyú előnyösen használhatók az ipari karbantartás és a gépjárművek javítása területén. Célszerű hordópumpa készletet beszerezni, amelyben töltőpisztoly, átfolyásmérő, (digitális pisztoly), tömlő, vagy tömlődob is megtalálható.

Zsírzópumpa, kézi zsírzás

Az ipari gép, berendezés és gépjármű, vagy munkagép zsírzás nagy számban használt eszköze a kézi zsírzópisztoly és pneumatikus zsírpumpa, zsírzókocsi.
A pneumatikus zsírpumpa szárának hossza a tipikus 15-30kg-os, 50kg-os és 185kg-os hordómagasságokhoz igazodik.
A pneumatikus zsírpumpa készletben található hordófedél és követőlap átmérőjét szintén a hordóátmérőnek megfelelően kell választani.
A pneumatikus zsírpumpák szintén alkalmazhatók technológiai rendszerekben is.

Gázolajszivattyúk

A gázolaj szivattyú fontos eszköze a mezőgazdasági munkagépek valamint az útépítés és szállítmányozás területén működő munkagépek és haszongépjárművek üzemeltetésének, ahol jellemző a helyszíni üzemanyag töltés.
A 12V, 24V, 230V gázolaj szivattyúk minden körülmények között megoldást kínálnak a üzemanyag töltésre hordószivattyú, vagy konténeren rögzített kivitelben.
További tartozékokat: töltőpisztoly, átfolyásmérő, tömlődob, gázolajszűrő – ezeket komplett készletben is kínáljuk.

Vegyszerszivattyúk

Kézi, pneumatikus és elektromos vegyszerszivattyúk többféle tömítéssel, minőségi polipropilén, alumínium, PVDF vagy rozsdamentes acél pumpaszárral, házzal. A hordópumpa vegyszerekkel való összeférését ellenőriztesse velünk !
Cégünk Jessberger termékek magyarországi forgalmazója.

Szivattyútechnika

Termékeink forgalmazásához szorosan kapcsolódik a műszaki egyeztetés, tanácsadás.

Minden esetben arra törekszünk, hogy az alkalmazástechnikai körülményeket, elvárásokat teljeskörűen áttekintsük és ezek alapján a legcélszerűbb és leghatékonyabb megoldásokat, termékeket, rendszereket ajánljuk.

OlajszivattyúMunkánk során műszaki támogatást nyújtunk a tervezés, kivitelezés, beüzemelés, üzemeltetés és karbantartás során.

Mindezeken túl az alábbi üzleti szolgáltatásokat vállaljuk:

  • Az általunk forgalmazott termékek javítása.
  • Rendszerek felülvizsgálata, működési hibák megoldása, szakvéleményezés.
  • Gyári alkatrészellátás.
  • Manuális rendszerek kiépítése.
  • Automata rendszerek létrehozása kooperációban.

www.hordoszivattyu.hu

Bővebb információért keresse fel weboldalunkat, ahol specifikusan a szivattyútechnikai termékeinket, rendszereinket, megoldásainkat találhatja.