Adagolástechnika
Ipari kenőanyag adagolás
Szivattyútechnika
Kenőolaj, zsír, vegyszer
Emulzió kezelés
szkimmer, ipari porszívó

Kenőanyag, ragasztó adagolás | ABNOX, Techcon, Meler, IHI

Adagolástechnika

Az adagolástechnika fontos része az ipari gyártástechnológiáknak.

A gyártmányok ellenőrzött és garantált minőségének biztosítása érdekében a precíz adagolás során egy előre gondosan meghatározott mennyiségű folyadékot kell a megfelelő helyre juttatni minden gyártmány esetében, a mennyiséget pontosan ismételve, jellemzően kis tűréssel és rövid ciklusidővel, ahogy ezt a termelékenység és gazdaságosság megkívánja.

Kenőanyag adagolás, ragasztóanyag adagolás, tömítő anyag adagolás, hot melt ragasztó adagolás, pneumatikus adagolás.

Abnox kenőanyag adagolás

Kenőzsírok, kenőolajok, szilikonzsírok és olajok volumetrikus adagolása. Kenőanyag adagolás, pneumatikus adagolás.
Abnox adagoló szelepek, Abnox adagoló pisztolyok, Abnox nyomólapos pumpaállomások, egyéb Abnox tartozékok széles választékban.
Kenőanyag adagoló rendszerek, kenőzsír adagoló rendszerek.

Techcon adagolástechnika

Ragasztók, tömítőanyagok, kenőanyagok, oldószerek, gyanták, paszták, bevonatok időarányos adagolása. Ragasztóanyag adagolás. Kiforrott amerikai termékek.
Techcon adagoló szelepek, vezérlők, Techcon asztali robotok, Techcon adagoló tűk, fecskendők, folyadék tartályok széles választékban. Pneumatikus adagolás, ipari ragasztás.
Komplett adagoló rendszerek.

IHI japán adagolószelepek

Kenőzsírok, kenőolajok volumetrikus adagolása. Kenőanyag adagolás, pneumatikus adagolás.
Japán megbízhatóság és élettartam. IHI adagoló szelepek széles választékban.

Meler Hotmelt ragasztó adagolás

Hot melt ragasztó adagolás. Hot melt típusú ragasztók precíziós adagolása. Hot melt olvasztó egységek, adagoló fejek és tartozékok. Ipari ragasztás, hotmelt ragasztás.

Adagolástechnika

A kenőanyagok, ragasztók, tömítőanyagok, gyanták, paszták, szilikonok, stb…  alkalmazása rendkívül széleskörű a műszaki termék gyártása során. 

Adagolástechnika területei:

  • A ragasztóanyagok alkalmazása nagymértékben kiváltotta a hagyományos kötőelemek, elsősorban a csavarok alkalmazását. Ez kiemelten igaz az elektronikai termékek gyártására.
  • A gyártás során, a helyszínen pontban, vagy vonal mentén kijuttatott, adagolt tömítőanyagok jelentősen átvették az előre gyártott tömítések szerepét.
  • Az elektronikus eszközök, berendezések széleskörű alkalmazása mellett természetesen nem kevésbé fontos és jelentős a mozgó gépelemekkel működő berendezések köre és azok fejlődése, ahol a súrlódás és kopás valamint a működési zaj csökkentésére speciális kenőzsírokat és olajokat alkalmaznak. Ezek a kenőanyagok beépülnek a berendezésekbe és azok teljes éllettartama alatt ellátják feladatukat.

www.adagolas.hu

Bővebb információért keresse fel weboldalunkat, ahol specifikusan az adagolástechnikai termékeinket, rendszereinket, megoldásainkat találhatja.