Adagolástechnika
Ipari kenőanyag adagolás
Szivattyútechnika
Kenőolaj, zsír, vegyszer
Emulzió kezelés
szkimmer, ipari porszívó

Delfin ipari porszívók

Delfin ipari porszívók

Több mint 10 éve foglalkozunk ipari adagolástechnikával és emulzió karbantartással. Az általunk forgalmazott termékeket és rendszereket a felsorolt gyártók hazai disztribútoraként, a gyártók teljes körű műszaki és kereskedelmi hátterével és támogatásával ajánljuk. Ide tartoznak a Delfin Ipari porszívó megoldásai is.

Delfin az ipari porszívók, nagy teljesítményű ipari porszívók egyik vezető gyártója. Legyen az gyógyszeripar vagy akár fémmegmunkálás területe. Célunk, hogy a legjobb ipari porszívókat gyártsuk, amik megfelelnek a legmagasabb ipari követelményeknek is.

1 és 3 fázisú ipari porszívók

1 és 3 fázisú Delfin ipari porszívók Stabil, megbízható, erős. 3 fázisú ipari porszívóink 2.2 kW-tól 5.5 kW teljesítményű. Igazi előnye a 3 fázisú ipari porszívóinknak a megbízhatóságuk. Termékeink olasz, német vagy amerikai oldalcsatornás fúvómotorral szereltek, biztosítva a kiemelkedően magas teljesítmény folyamatos használat mellett is.

Olaj, emulzió és forgács porszívók

Olaj, emulzió és forgács porszívóinkat széleskörben alkalmazzák fémmegmunkáló üzemekben, autóiparban műanyag iparban, ahol fontos az emulzió és a forgács különválasztása, visszanyerése.

Nagy teljesítményű ipari porszívók

A nagy teljesítményű, 3 fázisú ipari porszívók már messze túllépnek a hagyományosan porszívónak nevezett berendezéseken.

Kiemelkedően magas teljesítményüknek köszönhetően (motorok egészen 25 kW-ig!) szinte bármilyen port, szilárd anyagot képesek összegyűjteni, akár 100 méteres távolságból is.

Ezen tulajdonságai miatt a nagy teljesítményű, 3 fázisú ipari Delfin porszívókat jellemzően központi porszívórendszerekhez ajánljuk.

ATEX robbanásbiztos ipari porszívók

ATEX minősítésű ipari porszívók elektromos vagy pneumatikus rendszerben is.

A kenőanyagok, ragasztók, tömítőanyagok, gyanták, paszták, szilikonok, stb…  alkalmazása rendkívül széleskörű a műszaki termék gyártása során. 

Adagolástechnika területei:

  • A ragasztóanyagok alkalmazása nagymértékben kiváltotta a hagyományos kötőelemek, elsősorban a csavarok alkalmazását. Ez kiemelten igaz az elektronikai termékek gyártására.
  • A gyártás során, a helyszínen pontban, vagy vonal mentén kijuttatott, adagolt tömítőanyagok jelentősen átvették az előre gyártott tömítések szerepét.
  • Az elektronikus eszközök, berendezések széleskörű alkalmazása mellett természetesen nem kevésbé fontos és jelentős a mozgó gépelemekkel működő berendezések köre és azok fejlődése, ahol a súrlódás és kopás valamint a működési zaj csökkentésére speciális kenőzsírokat és olajokat alkalmaznak. Ezek a kenőanyagok beépülnek a berendezésekbe és azok teljes éllettartama alatt ellátják feladatukat.

www.delfin-ipariporszivo.hu

Bővebb információért keresse fel weboldalunkat, ahol specifikusan az adagolástechnikai termékeinket, rendszereinket, megoldásainkat találhatja.